Skip to content

Să dansez desculță în lumea mea/SĂ POT SĂ ZÂMBESC CU ADEVĂRAT/Bailar descalza en mi mundo, SONREIR DE VERDAD

Oare este ceeea ce pare?! Trăim într-o lume în care aparențele înșeală. Totul ne distrage, ne atrage atenția de la ceea ce este important pentru noi. Ne este frică să trăim  ceea ce ne place, ne este teama ca lumea să nu râdă de noi...dar până la urma, oare chiar acesta este adevarul? Oare câți oameni ne critică, oare nouă ne place să fim ceea ce suntem sau ne place sa fim persoana creeată de împrejurimi!? Oare toate acestea sunt în capul nostru sau chiar există cu adevărat.
Aparenăele înșeală.

Dansăm nestingheriți într-o  lume falsă, o lume întunecata cu o  mască veselă creată de aparențe. După cate un zambet fals mereu traieste un suflet trist, creat de lumea care critica. Zambetele adevărate sunt create de noi, de lururile care ne plac nouă.
Prefer sa trăiesc într-o lume simplă, într-o  lume în care nu contează aspectul fizic  sau alte criterii banale care constituie lumea de azi, prefer să dansez desculță în lumea mea, o lume creată de mine, în care totul este calm și frumos și în care mî pot desfășura cum vrea inima mea. Cum vreau eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.