Skip to content

Ascensiunea grupării Volkswagen/Ascensión del Grupo VW

...me gustan los automóviles VW. Son buenos y resistentes. Recomiendo VW a todos los que desean comprar un coche que dure mucho tiempo.

Volkswagen grup a fost creat în anul 1937 în orașul Wolfsburg din Germania. VW este o companie constructoare de SUV-uri și autoturisme. Ca deținător al unui automobil VW, mai precis un VW passat B5, pot spune ca este o mașină foarte bună.

Mașina este fabricată în 2002 și până în ziua de azi merge fără probleme, schimbând la ea pe decursul acestori ani doar consumabile, precum (cauciucuri, discuri de frână, becuri, ulei)

Acest model a fost unul dintre cele mai bune din ani 2002 pana în 2010 pana la apariția unei noi generati de passat, mai exact b7, întrucât modelul B6 a fost cu diferite probleme, mai ales pe partea electronică. Pe lângă faptul că mașina merge perfect, și piesele sunt ieftine, în comparație cu piesele pentru un Logan, de exemplu.

Ca viitor cumpărător de mașini prima opțiune ar fi tot o masina VW, mai precis aș merge pe varianta Golf V GTI deoarece este o mașină bună și rapidă. Acest model GTI vine din fabrică cu 200 Cp, motor de 2.0, tractiune față, 4 cilindri în 3 sau 5 uși, caroseria find hatchback.

Volkswagen - Golf V

Sau aș alege un VW passat B5 berlina cu motor de 2.5, 180 Cp, 4 uși, tractiune față sau integrală( 4X4) fabricat în anul 2005

Recent a apărut scandalul VW în care compania este acuzată că, pentru motoarele TDI fabricate între anii 2009-2015, au fost programate pentru a da teoretic noxe mai mici, încalcand astfel legea.

Acum nu încerc să iau apărarea grupului VW, da au greșit, dar nu trebuie să punem la zid această companie. Aceste scandal a fost și a trecut. Vor apărea de acum încolo alte modele care nu vor avea această problemă.

Pe scurt: îmi plac mașinile VW deoarece sunt bune și rezistente. Recomand VW pentru toți cei care doresc să cumpere o mașina pe care să o țină timp îndelungat.

Resumiendo: me gustan los automóviles VW. Son buenos y resistentes. Recomiendo VW a todos los que desean comprar un coche que dure mucho tiempo.

1 thought on “Ascensiunea grupării Volkswagen/Ascensión del Grupo VW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: