Skip to content

Călătoria/El viaje

capas-do-dia-das-bruxas-para-facebook-deixam-perfil-em-clima-de-misterio-baixe-1382985957940_850x313 (1)Merg incet spre o usa. O deschid si ies sute de lilieci din acea camera. Ma arunc pe jos pentru a nu ma zgaria acei lilieci apoi intru in camera. Dar cand vreau sa dau jos un cearceaf de pe o oglinga,cad prin podea ajungand intr-o cascada. Vad un papagal care avea scris pe cioc cu litere mici "Calatoria". Nu stiam ce inseamna,dar cand a zburat de pe creanga groasa pe care statea l-am urmarit incet.

Ajung intr-o camera cu bijuteri scumpe,acolo mai era si un tron pe care nu statea nimeni dar era un pahar din aur cu apa.Banuiesc ca ar fi trebuit sa se intoarca cine statea acolo.Vad o femeie imbracata cu o rochie cu heroglife. Cred ca stiti cine era,Cleopatra.Prima data m-am speriat si am tras un tipat de fetita speriata de bombe.Cleopatra se uita la mine si imi face semn cu mana sa vin la ea. Eu tremuram si nu vroiam sa ma duc la ea ,dar eram obligat altfel......nu se stie ce se intampla. Imi da sa beau apa si apoi ma lasa sa stau jos pe tronul ei. Ma simteam venerat, ca un rege.

Simt ca imi suge cineva sangele asa ca ma uit la picioarele mele si la corp sa vad ce este,ca sa vezi,un scorpion ,care ma avertizase Cleopatra ca nu ar trebui sa ma panichez.Cand adorm un pic si apoi ma trezesc ,vad ca sunt inapoi acasa in patul meu ,perfect intact.Poate a fost un vis dar....ar fi bine sa ma gandesc mai bine la ce ar fi putut fi.Cred ca inca o intamplare ciudata de a mea.Nu le-am spus parintilor findca nu cred ca m-ar fi crezut. Ca toti ceilalti parinti ar fi zis ca am o imaginatie bogata.

Asa ca asta va ramane secretul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.