Skip to content

Love…(nu chiar.)

Ce e aia iubire?Ei bine,my answer is:/,raspusul meu este: HABAR N-AM!, sau daca tot vreti sa aflati ce inseamna intrati si voi pe dex, adica alooo, suntem in era tehnologiei sau cel putin nu mai avem mult pana ajungem in ea...doar aveti si voi un SMARTphone,nu??!!?!? Eu nu stiu nimic despre tehnologie si informatica,(poate doar ce e ala PlayStation sau Apple--dupa ce ca mai scriu si gresit_aplle_ma dau si modesta), ASA....dar asa sunt eu, ma lipesc de orice, in special de ideile mele si ciocolata neagra (de calitate nu oricum...adica....da.) Vedeti? Iar am facut-O!

Cred ca si voi cunoasteti expresia:,,SE LASA CU LOOVVEE,,Pe mine una ma irita aceasta banala propozitie...Pe voi? Va deranjeaza??

Eu chiar nu stiu de ce am inceput acest subiect, dar.....m-am distra macar pt zece secunde (poate nu vedeti nimic distractiv in ,,a tasta tastatura,,dar, cand ai 12 ani si ai auzit o gramada de lucruri spuse foarte ,,caterincos,, ai de unde sa alegi) Pentru incheiere va pun la:. (punct,daca nu ati inteles, fratilor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: